Kembalilah Fiona - 4U2C; Smokey; Ajai; Helen Yap; Moe Sarip; BMG International (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1996)
Terdapat empat buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kenangan Cinta (Unplugged) / (4:15) -- Fiona / (5:58) -- I Miss You / (4:56) -- 2CU / (5:16).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : A.C., Lan, Rin, Aren, One II, Adiex, Charlie.
Title from disc label.
Keywords: Popular music; Songs, Malay; Rap (Music).