2 bad - 4U2C; Man Senoi; BMG International; Zman Production (Kuala Lumpur ; BMG Pacific, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rap dan hip-hop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Simfoni -- 2BD No.1 -- 60 : 94 -- Sexsa -- I Miss U -- 1st Love -- Book 1 -- Baby Embryo -- D.N.A. -- Persahabatan.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Malaysia; Songs, Malay -- Malaysia