Negeri kunang-kunang : kumpulan puisi - Ridzuan Harun, 1975- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2013)
Kumpulan puisi berlatarkan perenungan panjang dan diam terhadap alam dan persekitaran yang menggugah hati seorang manusia yang perasa.
Malay poetry
'Pemenang Pertama Kategori Puisi Sayembara Penulisan Novel, Cerpen dan Puisi' -- Cover.