Kuda-kuda lembah patagonia : kumpulan cerpen - Mohd Hafezin Khadiri (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2013)
Berkisah tentang satu tema utama ; sukan. Cerpen-cerpennya digarap melangkaui sempadan geografi dengan kepelbagaian budaya sebagai latarnya.
Short stories.
'Pemenang Sagu hati Kategori Cerpen Sayembara Penulisan Novel, Cerpen dan Puisi' -- Cover.
In Malay.