MH370 dan MH17: misteri terbongkar - Hanisah Shamsudin; Halimah Mohd Ibrahim; Collective Intelligence Academy (Batu Caves, Selangor : Telaga Ilmu, 2014)
'Malaysia... sempadan terakhir Negara Islam yang bakal diserang kekejaman Zionis. Ketahui dalang sebenar di sebalik'perang dingin' ke atas Malaysia'.
Keywords: Malaysia Airlines Flight 370 Crash, Indian Ocean, 2014.; Malaysia Airlines Flight 17 Crash, Eastern Ukraine, 2014.; Aircraft accidents -- Indian Ocean; Aircraft accidents -- Malaysia; Islam -- Religious -- Judaism; Conspiracy theories; Islam -- Relations -- Judaism; Zionism and Judaism