Sayap : kumpulan puisi - Dahiri Saini, 1966- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2014)
Penulis mengadunkan 40 buah puisi dengan pelbagai aroma dan perspektif nafas baharu.
Keywords: Malay poetry