Kekeliruan umat : inilah jawapannya - Muhadir Haji Joll (Petaling Jaya, Selangor : Galeri Ilmu Sdn. Bhd., 2014)
Pencerahan kepada persoalan khilafiyyah yang sering menimbulkan perdebatan.
Bid'ah -- At-Tark (apa-apa yang tidak dibuat oleh Nabi) -- Bentuk ibadah daripada Rasulullah -- Hadis Dhaif (lemah) -- Makna Ibadah -- Dalil syarak bukan hanya Al-Quran dan Hadis -- Aqidah -- Feqah -- Zikir dan bacaan --Kematian -- Kubur -- Pakaian dan Alat -- Maulidur Rasul -- Umum
Keywords: Ikhtilaf (Islamic law); Islam -- Doctrines; Islam -- Customs and practices