Teks ucapan : Majlis Pidato Umum Aminuddin Baki, 8 Oktober 1994, Dewan Kuliah Fakulti Pendidikan Universiti Malaya, Kuala Lumpur. (Kua Lumpur : Universiti Malaya, 1994)
'Teks ucapan oleh Mohd. Taib Osman, Bekas VC, University Malaya...'
Keywords: Higher education -- Malaysia