Bercakap dengan jin - Tamar Jalis (Kuala Lumpur: Nafiela Books, 2011)
Rakaman pengalaman penulis bersama datuknya.
Novel seram paling popular dan terlaris di pasaran -- Cover.
Keywords: Ghost stories,Malay; Malay fiction; Short stories, Malay