Prof. Madya Dr. Lim Swee Tin ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2013)
Prof. Madya Dr. Lim Swee Tin merupakan nama besar dalam bidang kesusasteraan Melayu yang banyak menghasilkan novel, cerpen, puisi dan tulisan-tulisan berbentuk kesusasteraan. Beliau juga adalah penerima S.E.A Write Award 2000, penghargaan tertinggi bidang kesusasteraan di Asia Tenggara oleh kerajaan Diraja Thailand.
Title from container.
Skrip, Mohd Aliff Mohd Nor ; muzik, Azrul Ariffin ; kamera, Che Wan Hasanul Che Wan Muhammad
Suara latar: Annie Varghese.
Dolby Digital Plus.
DVD format.
Keywords: Lim, Swee Tin, -- 1952-; Authors, Chinese -- Malaysia -- Biography