Tun Abdul Razak ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2012)
Tun Abdul Razak merupakan Perdana Menteri Malaysia yang kedua. Digelar sebagai Bapa Pembangunan Negara terutama dalam memperkenalkan Dasar Ekonomi Baru dan FELDA.
Title from container.
Skrip, Haslina Shamsuddin ; grafik, Ihsanuddin Zulkifli ; jurukamera, Muhairul Azman Supian & Mahmud Alias.
Suara latar: Norziha Hamsah.
Digital Dolby Plus.
DVD format.
Keywords: Abdul Razak, -- Tun, -- 1922-1976.; Prime ministers -- Malaysia -- Biography; Politicians -- Malaysia -- Biography; Malaysia -- Politics and government