Kambing dan lada sarawak ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2013)
Dokumentari ini memberi informasi mengenai industri ternakan dan pertanian negara secara am iaitu industri ternakan kambing dan perusahaan lada Sarawak.
Kambing (5:50) - Lada Sarawak (7:50).
Title from container.
Mengandungi trivia siput gondang emas.
Penerbit eksekutif, Roziah Naam ; skrip, Danny Gubes ; jurukamera, Ahmad Zaidi Sabri & Baharin Mat Sah ; juruaudio, Mahathir Manap & Muhanad Hassan Arsad.
Suara latar: Hasliana Samsudin.
Digital Dolby.
DVD format.
Keywords: Pepper (Spice) industry -- Malaysia; Agricultural product -- Malaysia; Animal industry