Madu tiga ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2012)
Dokumentari ini memberi informasi mengenai madu dan pasaran madu di negara ini dan potensi pasaran ke luar negara.
Title from title screen.
Penerbit eksekutif, Roziah Naam ; skrip, Panel Skrip Agrojurnal ; jurukamera, Mohd. Khusyairi ; juruaudio, Warhamni Alimanshah.
Suara latar: Norziha Hamsah.
Dolby Digital.
DVD format.
Keywords: Agricultural industries -- Honey; Honey trade -- Malaysia