Potensi industri kelapa ([Kuala Lumpur] : Radio Television Malaysia, 2013)
Dokumentari ini memberi informasi mengenai potensi industri kelapa negara seperti produk berasaskan kelapa untuk makanan dan kraftangan serta prospek industri kelapa.
Title from title screen.
Penerbit eksekutif, Roziah Naam ; skrip, Roslan Abdullah ; penyunting visual, Jaapar Hitam ; juruaudio, Sandivf Sinnappoo ; jurukamera, Clement Jan.
Suara latar: Mohd Nasir Said.
Digital Dolby.
DVD format.
Keywords: Coconut industry -- Malaysia