Khazanah warisan alam semula jadi : koleksi produk & artifak FRIM - M. Noor Atizza; W.Y. Wan Zahiri; H. Khali Aziz; N.M. Nik Zanariah; Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar (Selangor : Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia, 2013)
On cultural heritage and forest product and artifact by FRIM in Malaysia.
Indeks.
In Malay.
Keywords: Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia; Forest products -- Malaysia; Forest and forestry -- Malaysia; Timber -- Malaysia