Transformasi perpustakaan dan perubahan budaya: peranan pustakawan : Seminar Kebangsaan Pustakawan Malaysia, 25-27 Ogos 2013 - Seminar Kebangsaan Pustakawan Malaysia (2013 : Melaka).; Salmah Abdullah; Pauziaah Mohamed; Ratnawati Sari Mohamad Amin (Melaka : Jawatankuasa Kertas Kerja & Dokumentasi SKPM, 2013)
Mengandungi koleksi kertas kerja seminar yang dibentangkan dalam Seminar Kebangsaan Pustakawan Malaysia 2013. Merangkumi topik Pentadbiran & Pengurusan, Perkhidmatan Perpustakaan, Pengurusan Ilmu, Rekod dan Maklumat serta Penyelidikan, ICT & Inovasi.
Indeks pengarang.
Keywords: Libraries -- Librarian -- Congresses