Media, komunikasi dan wacana globalisasi di Malaysia - Juliana Abdul Wahab (Pulau Pinang : Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2012)
Isu-isu media massa dan komunikasi dalam menghadapi globalisasi di Malaysia.
Globalisasi dan industri penyiaran di Malaysia / Juliana Abdul Wahab -- Literasi televisyen dan pembentukan identiti budaya dalam kalangan remaja India di Malaysia / Nunna Venkata Prasad, Shanthi Balraj Baboo, dan Premalatha Karupiah -- Ikon-ikon Malaysia dalam era globalisasi / Arndt Graf -- Cabaran pengamal perhubungan awam dalam era globalisasi / Jamilah Ahmad -- Tanggungjawab perhubungan awam dalam krisis ekonomi / Jamilah Ahmad dan Kiranjit Kaur -- Kewartawanan di Malaysia dalam era globalisasi / Normah Mustaffa dan Mus Chairil Samani.
Includes bibliographical references and index.
Koleksi sains & teknologi di alam Melayu PATMA
Keywords: Communication -- Malaysia; Mass media -- Malaysia; Globalization -- Malaysia