Huminodun the Nabahu Princess - Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan ([Kuala Lumpur] : ASWARA)
Kandungan : Kampungku -- Mimpi -- Tanak Ku -- mentera Bobhizan -- Rumandawi -- Semangat Huminodum -- Kehidupan Semula -- Adai-adai -- mengigol (Sumundai) -- Igal-igal -- Kuda Pasu -- Sayang Kinabalu.
Koreografi : Sharip Zainal Sagkif Shek, Shafirul Azmi, Joseph Gonzales. ; Muzik : Sharip Zainal Sagkif Shek, Khairul Khalid, Hafiz ismail.
DVD format.
Keywords: Musical theater -- Malaysia; Dance -- Malaysia