Fehim Pasha's mansion - Ozakman, Turgut, 1930-; Erduran, Refik, 1928- (Ankara : Ministry of Culture, Republic of Turkey, 2002)
Toneelstuk over het leven in Istanbul aan het begin van de 20e eeuw.
A play
Keywords: Theater -- Turkey; Turkish drama