Tangkai-tangkai gemuruh : kumpulan puisi - Jamaludin D., 1946- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2013)
Kumpulan puisi ini menitikberatkan kepada kasih, percintaan roh dan jiwa.
Keywords: Malay poetry -- Collections