Teknologi tukun tanah - Suhaimi Kaswan; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Communication, 2010)
Memaparkan penemuan sebuah kaedah atau teknologi untuk menurunkan suhu sebuah rumah dan sekitarnya hanya dengan menggunakan tayar-tayar terbuang. Kalau sebelum ini tayar-tayar terbuang ini hanya mampu dijadikan tukun-tukun tiruan di dalam air, bertujuan untuk ternakan ikan, kini tukun-tukun ini juga mampu dijadikan sebagai bahan menurunkan suhu. Kaedah ini telah ditemukan oleh Puan Lee Su May di Selangor.
DVD format
Keywords: Ecological houses; Architecture -- Design