Festival Hue 2006 (Kuala Lumpur : Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan Malaysia, 2006)
Festival sambutan perayaan masyarakat Cina, iaitu Festival Hue yang disambut pada tahun 2006.
Le Be Mac -- Le Hoi Ao Dai-Le Te Dan Nam Giao -- Dem Hoang Cung -- Le Khai Mac
Keywords: Chinese -- Malaysia -- Social life and customs