Patriotisme kemandirian kita patriotisme : Kongres Patriotisme Remaja - Kongres Patriotisme Remaja (2007 : Putrajaya); Malaysia. Kementerian Pelajaran; Universiti Utara Malaysia ([Kuala Lumpur] : Kementerian Pelajaran Malaysia, 2007)
Rakaman Kongres Patriotisme Remaja yang berlangsung di Putrajaya. Mengandungi rakaman majlis perasmian, pembentangan kertas kerja 1-5 dan majlis penutup
CD untuk Kertas kerja 2 dan kertas kerja 3 rosak
Keywords: Patriotism -- Malaysia