Konvensyen ICC Perpustakaan Semalaysia ke 3 2011, 9 - 11 Jun 2011, Hotel City Bayview, Langkawi - Konvensyen ICC Perpustakaan Semalaysia 2011 : Langkawi); Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah; Innovative Creative Circle 2011 : Langkawi) (Kuala Lumpur : Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah, 2011)
Merupakan persembahan dari kumpulan KIK perpustakaan sempena Konvensyen ICC (Innovative Creative Circle) Perpustakaan se Malaysia ketiga 2011 yang telah diadakan di Hotel City Bayview, Langkawi, pada 9 - 11 Jun 2011.
DVD format
Keywords: Total quality management -- Malaysia -- Congresses; Libraries -- Malaysia -- Congresses