Memacu transformasi menerusi pengajaran dan pembelajaran Kongress pengajaran & pembelajaran UKM 2011, 17-20 Disember 2011, Pulau Pinang - Prosiding Kongres Pengajaran & Pembelajaran UKM (2011 : Pulau Pinang) (Bangi, Selangor : Universiti Kebangsaan Malaysia, 2011)
Mengandungi koleksi kertas kerja yang dibentangkan dalam Prosiding Kongres Pengajaran & Pembelajaran UKM 2011. Kertas kerja telah dibentangkan oleh Gugusan PEKA (kejuruteraan), Gugusan Perubatan dan Kesihatan (HEALTH), Gugusan Sains (STEM), Gugusan Sains Sosial (SOSIAL), Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan Pelan Tindakan Strategik (PTS).
Keperluan sistem : Adobe Acrobat Reader (PDF)
Keywords: Learning -- Study and teaching -- Congresses; Engineering -- Study and teaching -- Congresses; Architecture -- Study and teaching -- Congresses; Sciences -- Study and teaching -- Congresses; Social sciences -- Study and teaching -- Congresses