Tiga Botak - Mat Sentol; Ho, Ah Loke.; Loke, Wan Tho. ([Kuala Lumpur] : MVM Home Entertainment, 1965)
Filem ini mengisahkan tiga orang sahabat yang tidak mempunyai pekerjaan tetap, menemui kanak-kanak perempuan kepada seorang janda kaya. Tiga sahabat ini telah menaruh hati dan berusaha memikat janda kaya tersebut. Mereka menggunakan pelbagai cara untuk memikat hatinya walaupun terpaksa membotakkan kepala mereka sendiri setelah mengetahui janda tersebut menyukai lelaki yang berkepala botak.
Pelakon: Mat sentol, Suraya Harun, Ismail Bos, Wahid Satay, Ghazali Sumantri.
VCD format.
Keywords: Comedy films