Muzik & lagu tradisional Perak - Perak. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negeri; Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan (Perak : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negeri Perak, 2003)
Mengandungi 10 lagu-lagu melayu asli dan muzik tradisional yang berasal daripada negeri Perak
Zikir maulud -- Dendang Siti Fatimah -- Dabus -- Belotah -- Bubu/lukah menari -- Hadrah -- Rebana Perak'Saiful Annam' -- Lenggok -- Bubu/lukah menari -- Dabus
Keywords: Folk songs -- Perak; Folk music -- Perak