Joget lambak Dondang sayang Melaka (Pahang : Pusat Muzikal Mutiara)
Mengandungi 8 buah lagu irama tradisional joget lambak iaitu dondang sayang dari negeri Melaka
Muka satu. Serampang pantai -- Dondang sayang'kasih' -- Selayang pandang -- Jambu merah. Muka dua. Sri Londang-- Rentak seratus enam (106) -- Serampang laut -- Dondang sayang Melaka'Budi'
APD 02243
Keywords: Folk songs, Malay; Folk music -- Malaysia