Panduan dalam beramal - Furqan Enterprise (Kuala Lumpur : Furqan Enterprise)
Ceramah yang disampaikan oleh ustaz Abdullah Yasin mengenai amalan-amalan dan cara berpuasa yang diamalkan oleh Rasulullah S.A.W
APD 02294
Keywords: Fasting (Islam)