Panduan dalam beramal - Furqan Enterprise (Kuala Lumpur : Furqan Enterprise)
Ceramah yang disampaikan oleh ustaz Abdullah Yasin mengenai panduan-panduan yang boleh dijadikan rujukan dalam beramal kepada Allah S.W.T
APD 02297
Keywords: Islam -- Customs and practices