Keroncong klasik - Polygram Records (Kuala Lumpur : Polygram Records, 1990)
Mengandungi koleksi lagu-lagu irama keroncong klasik tradisional
Jilid 1. Pangkuan ibuku -- Rindu -- Harjati -- Dahil saiyo -- Telaga biru -- Gado-gado -- Goodbye to you -- Sangkuriang -- Suratmu -- Sing shang ren -- Pahit getir. Jilid 5. Gendok tarimal -- Bintang Sourabaya -- Hampa -- Keroncong 28 -- Gelombang laut -- Stambul dua -- Keroncong kemayoran -- Waktu fajar -- Keroncong si kapuk -- Kenang-kenangan -- Gambang semarang -- Bunga anggerik. Jilid 6. Aloha oe -- Hawaiian-Patrol -- Plaisir D'Amour -- Home on the range -- One, two, three, four -- Cielito Lindo -- Kohala-March -- Hilo March -- Kaila-March -- Oh my darling Acethine -- Tahiti-March -- Kao-Moa -- Safari of Hawaii
APD 02550 (j.1), APD 02550 (j.5), APD 2234 (j.6)
Keywords: Musical instruments -- Malaysia; Kroncong songs -- Malaysia; Folk music, Malay -- Malaysia