Muhammad Haji Salleh perantau yang pulang : sebuah bibliografi - Idros Samsuddin; Wan Salhah Megat Ahmad (Kuala Lumpur : Pusat Dokumentasi Melayu, 2010)
Mengandungi biodata Prof. Dr. Muhammad Haji Salleh, dan senarai bibliografi untuk karya-karya yang pernah dihasilkan oleh beliau. Bibliografi ini diterbitkan sempena Seminar Pemikiran SN Muhammad Haji Salleh pada 9-10 November 2010 bertempat di Dewan Seminar, Dewan Bahasa dan Pustaka.
Dalam format Microsoft Work
Keywords: Muhammad Haji Salleh, -- 1942-.; Authors, Malay -- Malaysia -- 20th century -- Bibliography; Malay literature -- Bibliography