Al-Kuliyyah - Sistem Televisyen Malaysia Berhad (Kuala Lumpur : Sistem Televisyen Malaysia Berhad, 2001)
Siri rancangan Al-Kuliyyah yang disiarkan di TV3. Kupasan menarik mengenai'jahat macam syaitan' iaitu mengenai golongan remaja sekarang yang banyak mengikuti perangai syaitan seperti yang ditunjukkan dalam black metal dan sebagainya. Saksikan kupasan menarik mengenai perkara ini dari sudut pandangan Islam
Title from container
Copy available in DVD format
Keywords: Social group -- Religious aspects -- Islam