English course - Linguaphone Distributors (Kuala Lumpur : Linguaphone Distributors, 2010)
Multimedia A (Tahap 1 & 2) mengajar tentang penggunaan bahasa secara menyeluruh seperti memperkaya tatabahasa, kemahiran bertutur dan berbual, kemahiran menggunakan kamus, konteks tatabahasa. Manakala multimedia B (Tahap 3 & 4) memperkembangkan dengan lebih lanjut tentang bahasa, kemahiran menulis, tatabahasa dan kemahiran berbual melalui penggunaan dan latihan bahasa. Tahap 4 menyediakan pendekatan secara khusus untuk mempelajari bahasa yang sesuai digunakan di tempat kerja atau untuk melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi
Title from CD-Audio label
Set Multimedia A (Level 1 & 2) : 1 Linguaphone Eyespeak course (License Code: 98001573338653) and 1 user manual, 16 CD audio, 2 VCD, 4 text books, 1 video books, 1 correspondense course (1 cd-audio and 1 book), 1 panduan belajar kursus multimedia, 1 headphone with 1 microphone
Set Multimedia B (Level 3 & 4) : 1 Linguaphone Eyespeak course (License Code: 98014813334078) and 1 user manual, 16 CD audio, 2 VCD, 4 text books, 1 video books, 1 correspondense course (1 cd-audio and 1 book), 1 panduan belajar kursus multimedia, 1 headphone with 1 microphone
Systems requirements: Windows 98/ME/2000/XP/Vista ; 400 MHz or above ; 256 MB RAM or more ; 900 MB of free disk space ; 1024 X 768 or higher screen resolution ; windows compatible with microphone
Keywords: English language -- Study and teaching; English language -- Pronunciation