Antara cita dan harapan [videorecording] - Universiti Kebangsaan Malaysia. Jabatan Komunikasi (Bangi : Jabatan Komunikasi, UKM, 1986)
Merupakan satu rancangan yang diterbitkan oleh siswa-siswi kursus perfileman sesi 86/87, Jabatan Komunikasi UKM
Title on container
U-Matic format
Keywords: Drama -- Study and teaching