Mesin elektronik i-Quran - Fortech Global (Negeri Sembilan : Fortech Global., 2010)
Mengandungi 1 set mesin pembelajaran Al-Quran secara elektronik yang dikenali sebagai i-Quran. Turut disertakan dengan cip elektronik dan buku yang membolehkan untuk pembelajaran al-Quran dari segi tajwid, sebutan dan juga lagu-lagu taranum
Keywords: Koran -- Study and teaching; Koran -- Recitation; Koran -- Reading