Hurey! raya 2009 - Universal Music (Kuala Lumpur : Universal Music, 2009)
Mengandungi 29 koleksi lagu raya nyanyian penyanyi terdahulu dan kini
cd. 1 Takbir raya (1:00) -- Doaku pohon (3:49) (Khalifah & Kristal) -- Suatu hari di hari raya (3:09) (M. Nasir) -- Ku pohon restu ayah dan bonda (3:39) (Al-Jawaher) -- Hari raya hari bahagia (2:46) (Ideal Sister) -- Selamat hari raya (2:32) (Ahmad Jais) -- Selamat berhari raya (3:29) (Rahimah Rahim) -- Dendang perantau (2:48) (Nassier Wahab) -- Kenangan di pagi lebaran (4:30) (Nyanyian ramai) -- Suasana di hari raya (3:16) (Razlan Kristal & Leez AF) -- Dari jauh kupohon maaf (4:24) (Alleycats) -- Bila takbir bergema (2:37) (Maria Bachok) -- Musafir di Aidilfitri (5:58) (S. Jibeng) -- Menjelang hari raya (3:23) (Nassier Wahab) -- Pulanglah (rakaman baru) (4:17) (Saleem) -- cd. 2 Salam dunia (rakaman baru) (4:05) (Saleem) -- Sketsa di pagi raya (3:26) (Nassier Wahab, Elly Mazlein, Fiffy Natasya) -- Cahaya aidilfitri (3:43) (Kristal) -- Lambai desa lebaran (4:48) (Nassier Wahab) -- Aidilfitri (4:17) (Dayangku Intan) -- Kepulangan yang dinanti (3:46) (Nassier Wahab) -- Indahnya beraya di desa (rakaman baru) (4:49) (Butterfly) -- Bondaku yang jauh di mata (4:28) (Kristal) -- Suara takbir (3:00) (Nassier Wahab) -- Esok hari raya (3:53) (Dr. Sam) -- Salam di pagi lebaran (4:00) (Shidee) -- Syawal yang mulia (4:36) (Screen) -- Dendang si perantau (4:09) (Selebriti Radio) -- Balik kampung (3:33) (Sudirman)
Title from container
penerbit eksekutif, Sandy Monteiro
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- Malaysia