16 lagu-lagu nasyid klasik terbaik! - Nova Music (Kuala Lumpur : Nova Music, 2009)
Mengandungi koleksi lagu-lagu nasyid klasik
Kembara di tanah gersang Al-Jawaher -- Junjungan mulia Al-Mizan -- Kesedaran Hidayah -- Godaan dunia Ahmadi Hassan -- Bulan puasa El-Suraya -- Keagongan tuhan D'lloyd -- Sorga di telapak kaki ibu Eddy Silitongga -- Ibu mithali Orkes Sinar Murni -- Mohon padaNya sujud padaNya Al-Jawaher -- Tangan kuhulur maaf kupohon Al-Mizan -- Tiada yang kekal (Melainkan Allah) Hidayah -- Hanya pada Allah Ahmadi Hassan -- Perjalanan II M. Nasir dan Al-Jawaher -- Doa Rahimah Rahim -- Taqwa dan iman Ahmad Jais -- Selimut putih Orkes Sinar Murni
Title from container
penerbit eksekutif, Rosmin Hashim
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam -- Malaysia; Music -- Religious aspects -- Islam