Pensil - Subash, M; Surenthar; Genius Parade Sdn. Bhd. ([Kuala Lumpur] : Genius Parade Sdn. Bhd., 2008)
Mengisahkan seorang budak cacat dari segi fizikal setelah mengidap demam panas sewaktu berusia lapan bulan. Walaupun cacat, Badrul sayang ibunya. Badrul terpaksa menjual keropok dan bubur untuk menyara ibu dan dirinya. Dia akan mengharungi pelbagai masalah kerana ada segelintir penduduk di kampung itu yang suka menghina dan mencacinya.
Title from container
Title from title screen
Pelakon: M. Subash, Jalil Hamid, Khatijah Tan, Maimon Talib
DVD format
Keywords: People with disabilities in motion pictures; Mothers and sons -- Drama