Drama pilihan abad 20 : antologi drama - Mana Sikana, 1945- (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2009)
Himpunan 18 skrip drama pentas dihasilkan oleh 18 pengarang yang disusun mengikut kronologi zaman
Bibliografi : p. 453-455
Keywords: Malay drama -- Collected works; Malay drama -- Malaysian authors