Kuntum budi sumbangsih : kumpulan makalah untuk Profesor Emeritus Datuk Dr. Nik Safiah Karim - Indirawati Zahid (Kuala Lumpur : Akademi Pengajian Melayu, Universiti Malaya, 2008)
Festchrift mengandungi 21 makalah yang merupakan sumbangan kasih teman-teman seperjuangan dan bekas anak didik Profesor Emeritus Datuk Dr. Nik Safiah Karim
Koleksi Sumbangan: Prof Dr Nor Hashimah Jalaluddin.
Keywords: Malay language -- History and criticism; Malay language -- Usage; Malay essays