Kamus dwibahasa Oxford Fajar : Inggeris-Melayu, Melayu-Inggeris (Shah Alam, Selangor : Oxford Fajar, 2008)
Kamus yang telah ini mengandungi lebih daripada 46000 kata dasar dan kata terbitan, edisi ini dimantapkan denagn tambahan hampir 1000 istilah teknologi maklumat dan komunikasi terkini.
50 years of publishing in Malaysia 1957-2007.
Kamus Dwibahaa Oxford Fajar : Bahasa Inggeris-Bahasa Malaysia/ Bahasa Malaysia-Bahasa Inggeris.
Keywords: English language -- Dictionaries; Malay language -- Dictionaries