Keluarga 99 - A. R. Badul (Malaysia : SV Production, 1987)
Azam seorang peguam yang sering menyelesaikan kes-kes rumahtangga hingga dia sendiri menjadi takut untuk berkahwin. Azam akhirnya bersetuju dengan rancangan kakak angkatnya yang menjodohkan dia dengan Marina seorang gadis kampung
Title from title screen
Pelakon: Salih Yaacob, Puteri Salbiah, Os, Din Glamour
VCD Format
Keywords: Comedy films; Malay films