Alunan zikir munajat - Badrul Amin Bahron; Wangsa Dinamik Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Wangsa Dinamik)
Mengandungi alunan zikir munajat yang disampaikan oleh YBhg. Ust. Dr. Badrul Amin. Disertakan dengan tulisan perkataan zikir dan gambar-gambar pemandangan yang mengiringi alunan zikir
Dipersembahkan oleh Ustaz Dr. Badrul Amin B. Bahron
VCD format
Keywords: Prayer -- Islam; Islam