Kuntilanak 3 - Punjabi, Raam; Mantovani, Rizal; MVP Pictures (Indonesia : MVP Pictures, 2008)
Mengisahkan 4 sahabat, Darwin, Asti, Herman dan Petra yang pergi ke sebuah desa untuk mencari dua orang sahabat mereka yang hilang. Diperjalanan, mereka bertemu dengan seorang gadis bernama Samantha yang mempunyai misi peribadi yang misteri di Desa Ujung Sedo
Title from title screen
DVD Format
Sarikata dalam Bahasa Melayu, Inggeris dan China
Keywords: Ghosts in motion pictures; Horror films