Terunggul Sudirman - Sudirman Haji Arshad, Dato', 1954-1992; EMI (Malaysia) (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 2008)
Mengandungi 76 rakaman klasik lagu-lagu yang pernah dinyayikan oleh Allahyarham Sudirman Haji Arsyad, termasuk 4 rakaman awal dan 2 rakaman antarabangsa
cd 1.- Teringin doa -- Seruling Bambu -- Surat ku yang ini -- Ku bersilat -- Bercanda di pasiran pantai -- One day in your life -- Twinkle twinkle little star --Aku dan perasaanku -- Pesta dunia -- Di manakah nilai cintamu -- Pulang dari kilang --Sepetang di pinggir bukit -- teratai menjelma -- tiada dendam di hati -- gerhana di hatiku -- Abadi di hati --Di hari persandingan itu -- one thousand million smiles -- Let us ride (The wind together) -- cd 2.- Merisik khabar --Hujan --Terasing -- Di dalam sepi itu -- Nilai cintamu -- Gerimis di lautan -- Milik siapakah gadis ini -- Kehadiranku -- Warisan -- Jauh di sudut hati -- Cinta -- Salam terakhir -- Hilang berganti -- Antara hujan dan airmata -- Senja berulang senja -- Tak perlu diucapkan -- Pelangi petang -- Gugur ditangkai madu -- cd 3.- Akud an duniaku -- Hidup sederhana (Basikal tua) -- Bila wajahmu kubayangkan -- Balik kampung -- Anak gembala -- Maya -- kul it! -- Malam ini -- Aku penganggur -- Biar ku sengsaar sendiri -- Ketenangan jiwa -- Pesan abang -- Apa khabar orang kampung -- Kasih -- Dikau kekasih -- Toyol -- Kau akan kembali -- Chow kit road -- Hoore hoore -- Joget kenangan manis -- Mat Disko -- cd 4.- Jali-jali -- Patah hati -- Berdendang anak dara -- Anak dagang -- Airmata kasih -- Seri sarawak -- Ayah dan ibu -- Kuala Deli -- Sepetang di pasar minggu -- Indahnya alam -- Mak inang kampung -- Seri langkat -- Damak sayang -- Mak inang melayu -- Seri tambak (nyiur gading) -- Mak inang pulau Kampai -- Penyu menangis
Penyanyi: Sudirman
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- Malaysia