Serawak Sessional Papers 1925-1937 (United Kingdom : PRO)
Mengandungi Laporan Tahunan Perbendaharaan; Laporan Tahunan Jabatan Perdagangan dan Kastam; Laporan Pentadbiran; Statistik dan Akaun Tahunan Jabatan perdagangan dan Kastam dan Perkapalan; Laporan Tahunan'Government Monopolies'; Laporan tahunan Jabatan Perubatan Kerajaan; Laporan Tahunan Jabatan Kesihatan; Laporan Tahunan Jabatan Pos dan Telegraf; Laporan Tahunan Jabatan Perhutanan, dll.