Federated Malay States Government Gazette Feb-Jun 1916 jil.8 (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi enakmen; pindaan peraturan di bawah sesuatu enakmen; perlantikan; cuti; peperiksaan; tender; telegram; hutan simpanan; tanah simpanan; harga eksport duti getah; penyata eksport getah; penyata pengawalan kuarantin; hal-hal kewangan; statistik penghijrahan dan perpindahan; kutipan timah; deposit tidak dituntut; bacaan kaji cuaca; penyata import dan eksport; deklorasi bandar; minit mesyuarat, dll.
Starts with 8.2.1916 Ends with 9.6.1916