Negeri Sembilan Government Gazette 1960-1963 jil.13-16 (Kuala Lumpur : Arkib Negara, 1975)
Mengandungi perlantikan; tender; jawatan kosong; penganugerahan pingat; kemangkatan Duli Yang Maha Mulia Tuanku Abdul Rahman Ibni al-Marhum Tuanku Muhammad; pemilihan Yang Amat Mulia Tuanku Munawir Ibni al-Marhum Tuanku Abdul Rahman sebagai Yang Di Pertuan Besar N. Sembilan;'Excise Enactment';'Control of rent Ordinance';'Wild Animals and birds protection Ordinance'; dll.