Negeri Sembilan Government Gazette Jan. 1957-Nov. 1959 jil.10-12 (Kuala Lumpur : Arkib Negara, 1975)
Mengandungi perlantikan; kenaikan pangkat; notis; tender; penganugerahan pingat; perlembagaan Dewan Bandaran; Perlembagaan Lemaga Penasihat China; jawatan kosong;'Federation of Malay Agtreement';'Land acquisition enactment';'Land Code';'Negri Sembilan Nationality Regulations';'Prisons Ordinance';'Registration of adoptions Ordinance';'Water Supply Enactment';'Appraisers Enactment'; isu lesen di bawah; dll.